Bubble Oxygen Clay Mask by FORNALOVE
Bubble Oxygen Clay Mask by FORNALOVE

Bubble Oxygen Clay Mask by FORNALOVE


Regular price RM70.00 MYR Sale price RM60.00 MYR Save RM10.00 MYR

Regular price RM140.00 MYR Sale price RM110.00 MYR Save RM30.00 MYR

4 in stock
Bubble Clay Mask

Kami menggunakan poslaju, ninja van atau J&T. Order yg dibuat sebelum 2pm akan dipos pada hari yg sama. Barang akan sampai dlm masa 1-3 hari bekerja.

 

💕 Penggunaan 3 kali seminggu

💕 Sis basuh muka macam biasa

💕 Sebelum picit , shake dulu botol dan picit berapa byk kita nak

💕 Just DAP DAP DAP saja pada muka ( jgn sapu nanti buih tak keluar )

💕 Tunggu 5-6 minit , lepas tu tunggu sehingga kering kemudian baru basuh 😘

p/s : kenapa 3 kali seminggu sebab clay mask ni 2in1 ( mask + cleanser ) . bila kita pakai , memg die akan bekerja untuk mmebersihkan segala kotoran dmuka dalam mahupun luar 👍 


Buih Clay Mask Ni Buat Kulit Muka Lebih Cerah Dengan Hanya Sekali Penggunaan

Jom tengok video bawah ni dan kesan selepas penggunaan untuk dapat kulit cerah dari 50% kepada 80% menggunakan teknologi Korea

Bubble Clay Mask Results

Korang ada semua masalah kat atas?

Semua ni masalah atas ni boleh diatasi dgn Bubble Clay Mask. Bubble Mask menggunakan teknologi inovatif dari Korea yg terkenal dgn dunia produk kecantikan

Bubble Clay Mask

Kulit cerah tanpa bahan kimia

kelebihan

3 in 1

Mencerahkan kulit secara semula jadi. Menghapuskan jerawat serta mengecilkan pori-pori kulit.

Teknologi Korea

Bubble Oxygen di kulit

Raysha, Klang

As salam sis, lepas guna BubbleClayMask 3 kali je, ni mmg takde nak edit filter ke apa, mmg terbaikkk

Mira, Seberang Prai

Dulu kulit kite xde la secerah ni. Skrg ni dah bole bergaya sket, pegi majlis pun xyah makeup tebal sgt dah

Kak Sal, Kota Masai

Suami akak tegur katanya jeragat akak mcm dah pudar sket. Kulit makin cantik die kata, tu yg die suruh sambung guna produk ni. Ni yg kak nak order lagi 2 botol

Hampir 1000 pengguna

Produk ni telah hampir 1000 pengguna sejak pelancaran pada July 2019

Kelebihan Clay Mask / Kaolin

• Mengecilkan pori pori kulit
• Mengurangkan minyak yang berlebihan di wajah
• Mencegah wajah dari kusam
• Detokfikasi kulit wajah

Buah Zaitun

Aloe Vera

Shea Butter + Jojoba